Vești bune despre profesorul care a unit comunitatea din Botoșani

Anul trecut, oamenii puneau mână de la mână pentru a-l ajuta pe cadrul didactic aflat în stare gravă pe un pat de spital.

Vești bune despre profesorul care a unit comunitatea din Botoșani

La aproximativ un an de la evenimentul nefericit prin care prof. Luigi Ionescu și familia sa a trecut, vin și vești bune. Starea de sănătate a cadrului didactic este una mult mai bună.

Potrivit lui prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, prof. Luigi Ionescu este mai bine și merge la spital pentru ședințele de recuperare o dată la două luni.

Miercuri dimineață, la sediul IȘJ au fost momente încărcate de emoție odată cu vizita profesorului Luigi.

Am primit vizita unor oameni dragi care ne-au arătat și ne arată în fiecare moment cât de importantă este familia, credința în Dumnezeu, iubirea aproapelui. Luigi ne-a demonstrat că sistemul educațional botoșănean este unit și merită să lupți pentru fiecare clipă!”, a declarat prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al IȘJ.

Reamintim faptul că, anul trecut, prof. Luigi Ionescu se afla pe un pat de spital după ce a suferit un infarct și un accident vascular cerebral. Pentru recuperare, una nu tocmai ușoară, familia profesorului a avut nevoie de o sumă de bani aflată peste posibilitățile lor materiale.

În acest sens, inspectorii școlari, directorii, cadrele didactice și personalul auxiliar din educația botoșăneană au sărit în ajutorul profesorului.

Atunci au fost strânși din donații aproximativ 80.000 de lei. Personalul din învățământul botoșănean a dat dovadă de o solidaritate extraordinară în fața colegului lor aflat în suferință. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
21

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
21

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
50

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...