Mesajul polițiștilor botoșăneni pentru colegul grav rănit la Flămânzi: ”Te așteptăm acasă, Alex!”

Starea tânărului nu permite transportul, dar în momentul în care va fi posibil acest lucru, familia ia în considerare transferul lui la o unitate spitalicească din Viena. Cei care vor să-l sprijine pe el și pe familia acestuia pot face acest lucru donând bani în contul mamei sale.

Mesajul polițiștilor botoșăneni pentru colegul grav rănit la Flămânzi: ”Te așteptăm acasă, Alex!”

Alexandru, polițistul din Botoșani de doar 24 de ani, a fost rănit grav în timpul serviciului.

Vineri, 29 martie 2024, Alexandru Rățoi se afla pe DE 58, la ieșirea din orașul Flămânzi, când a efectuat semnal de oprire unui autoturism. În acel moment, un alt autoturism, care se angajase în depășire, l-a lovit în plin pe tânărul de 24 de ani și l-a proiectat în șanțul betonat de pe sensul opus de mers, la zeci de metri distanță.

Alexandru are fracturi și leziuni la nivelul capului, iar în acest moment se află internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, din București.

Starea acestuia nu permite transportul, dar în momentul în care va fi posibil acest lucru, familia ia în considerare transferul lui la o unitate spitalicească din Viena.

Cei care vor să-l sprijine pe el și pe familia acestuia pot face acest lucru donând bani în contul mamei sale Rățoi Cătălina: RO25 BRDE 070S V476 9063 0700.

Alexandru a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția octombrie 2022.

”Toate rugăciunile și gândurile noastre bune se îndreaptă spre Alexandru și familia sa. Te așteptăm acasă, Alex!”, au transmis colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
27

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
121

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
533

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...