Demo Drift Show pentru pasionații de mașini și senzații tari (foto, video)

Pasionații de mașini și senzații tari pot urmări astăzi un show de drift-uri chiar în centrul municipiului Botoșani.

Asociația de Drift din Botoșani, împreună cu Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Local, organizează în acest weekend un eveniment ce reunește pasionații de adrenalină. Este vorba despre Demo Drift Show, ce se desfășoară în parcarea magazinului Elvila.

În cadrul show-ului sunt reuniți 12 piloți consacrați, din Campionatul Național de Drift clasele Street, Semipro și Pro. 

De asemenea, cei care vor dori să participe la Taxi Drift trebuie să știe că biletele vor fi înscrise într-o tombolă, iar toți banii alocați evenimentului vor fi donați în scop caritabil.

Vezi în imaginea de mai jos programul complet al evenimentului de sâmbătă și duminică. 

„Venim cu o veste bună. Dacă alegi să mergi la Taxi Drift și să faci o faptă bună, deoarece tot bugetul alocat din Taxi Drift va fi donat mai departe în scopuri caritabile. Nu doar că o să ai parte de o experiență foarte faină, pe lângă asta vă anunțăm că veți fi înscriși automat într-o tombolă organizată de noi și cu ajutorul sponsorilor noștri. 24 de persoane dintre cei care au ales să meargă la Taxi Drift vor fi extrase duminică, la finalul evenimentului”, precizează organizatorii.

Intrarea publicului este gratuită.











 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șosele cu bucluc pentru șoferii botoșăneni. „Se pregătește să devină un crater” / „Nu există zi dată de la Dumnezeu să nu sun” (foto, video)

Monday, 30 September 2024

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local pentru luna septembrie, Eugen Țurcanu, ales local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, a avut o interpelare...

S-a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Drumul Vămii! (foto, video)

Monday, 30 September 2024

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a semnat în cadrul ședinței de plen de luni, 30 septembrie, contractul de finanțare din fonduri europene a lucrărilor de mode...

S-a votat! Consilierii au fost de acord cu scoaterea șinelor de tramvai din Botoșani! (foto, video)

Monday, 30 September 2024

Șoferii pot răsufla ușurați de astăzi. Primul pas pentru ca șinele de tramvai din municipiul Botoșani să dispară a fost făcut. Luni la amiază, în ședința ordinară aferentă luni...