Să îl ajutăm pe Gabriel să trăiască. ”Visul lui de a deveni doctor după pierderea fratelui său este ceva ce admir profund!”

În vârstă de 17 ani, Gabriel are nevoie de 25.000 de euro pentru a urma tratamentul salvator. În ciuda suferinței crunte, adolescentul nu renunță la visul de a deveni doctor, el fiind profund marcat de pierderea fratelui său mai mare.

Să îl ajutăm pe Gabriel să trăiască. ”Visul lui de a deveni doctor după pierderea fratelui său este ceva ce admir profund!”

Adolescentul a fost diagnosticat cu Hipercifoza jonctională toraco-lombară rigidă Scheuermann de 70 grade, agravată de o scolioză toraco-lombară. Tratamentul îl va efectua la Spitalul Monza din București.

Diagnosticat inițial cu o curbatură de 30 de grade în 2021, starea sa s-a deteriorat rapid, necesitând acum o intervenție chirurgicală complexă la Spitalul Monza din București. Operația, esențială pentru a-i oferi lui Gabriel șansa la o viață normală, implică tehnologie avansată și materiale costisitoare, cum ar fi tije din titan, ajungând la suma de 24.100 de euro.

Povestea lui Gabriel este una despre luptă și speranță. În ciuda provocărilor aduse de pandemia COVID-19, care l-a ținut departe de activitățile fizice esențiale și l-a limitat la învățământul online, Gabriel și-a păstrat visul de a deveni doctor, inspirat de pierderea fratelui său mai mare. Cu toate acestea, veniturile familiei Toma, însumând doar 1.100 de euro pe lună, nu pot acoperi costurile intervenției.

Mama lui Gabriel împărtășește cu noi durerea și speranța care îi ghidează inima în fiecare zi: "Privindu-l pe Gabriel, inima mi se umple de mândrie și de durere în același timp. Este un tânăr extraordinar, plin de visuri și aspirații, care merită să trăiască o viață fără limite. Fiecare moment fără intervenția necesară este un moment pierdut în lupta cu timpul și cu boala. Ne punem toată speranța în generozitatea și compasiunea voastră. Ajutorul vostru poate însemna diferența dintre suferință și vindecare, între o viață limitată și una plină de posibilități".

Iar tatăl lui Gabriel adaugă cu emoție: "A vedea un copil luptându-se cu o astfel de greutate te schimbă. Fiecare zi ne amintește cât de fragilă este sănătatea și cât de important este să avem alături oameni care pot oferi sprijin. Gabriel nu este doar fiul meu, este speranța mea, visul meu viu. Visul lui de a deveni doctor după pierderea fratelui său este ceva ce admir profund. Vreau să-i ofer șansa să urmeze această cale, să ajute pe alții așa cum acum are nevoie de ajutor. Vă rog, ajutați-ne să-i oferim lui Gabriel această șansă".

Apelul Asociației ”Salvează o inimă”, din Botoșani, este simplu, dar vital: să ne unim forțele pentru a aduna suma de 24.100 de euro necesară intervenției lui Gabriel. Fiecare donație, mare sau mică, contează enorm și poate schimba cursul vieții acestui tânăr.

”Vă rugăm, de asemenea, să distribuiți această poveste în rețelele voastre sociale, în comunitățile din care faceți parte, pentru a ajunge la cât mai mulți oameni cu inimi deschise spre a ajuta. Vă mulțumim pentru orice sprijin și pentru că alegeți să fiți parte din această poveste de speranță”, transmite Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă”.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele: Gabriel Toma

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
9

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
170

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
50

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...