Apelul unei preotese din Botoșani: Ajută o mamă să aducă pe lume un prunc sănătos!

O mamă din Botoșani are nevoie de sprijin pentru a aduce pe lume pruncul pe care îl poartă în pântece.

Apelul unei preotese din Botoșani: Ajută o mamă să aducă pe lume un prunc sănătos!

Apelul public a fost făcut luni, de Ziua Mamei creștine, de către preoteasa Anamaria Macuc, de la Biserica Pacea din municipiul Botoșani.

”Îmi doresc să nu mai simtă că este împovărată de anumite probleme și lipsuri care o determinau să facă avort. Avem o mămică din Botoșani care, din fericire, nu a avut bani să facă avort atunci când mulți făceau presiuni asupra ei să facă acest lucru și apoi ne-a întâlnit pe noi. I-am spus c-o vom sprijini cu tot ceea ce are nevoie material: hăinuțe pentru întreaga familie, căruț, pătuț s.a. și timp de doi ani de zile îi vom oferi un ajutor de 500 de lei pe lună”, a transmis preoteasa Anamaria Macuc.

Dacă de cele materiale se face rost mai ușor, pentru ajutorul financiar este nevoie de ajutor. Cine dorește și are posibilitatea, o poate ajuta lunar cu o anumită sumă de bani sau o poate ajuta o singură dată.

O puteți contacta direct pe mămică la numărul de telefon +40750866804 sau îi puteți trimite bani în numărul ei de cont Revolut RO55BREL0005531230900100.

”Este o mama minunată, care mai are doi copii drăgălași, o fetiță de 2 ani și un băiat de 5 ani, pe care-i iubește foarte mult. Locuiesc cu chirie. La începutul sarcinii mama și-a pierdut locul de muncă și nu s-a mai putut angaja în altă parte, fiind însărcinată, iar soțul recent și-a găsit un nou loc de muncă. Acum se bucură foarte mult de bebele din burtică și așteaptă cu nerăbdare ca, peste câteva luni, să-l țină în brațe”, mai spune preoteasa din Botoșani, care adaugă: ”Cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor minunați avem peste 70 de copii salvați de la avort și nici o mama nu regretă că i-a născut. Vreau să cred că nici o mama nu ar face avort dacă ar avea cine să o susțină, moral sau material, în momentele dificile”.

Dacă cunoașteți mame însărcinate care din "n" motive se gândesc să facă avort, sunteți rugați să le îndrumați spre Biserica Pacea, unde vor fi sprijinite cu tot ceea ce se va putea.

”Este important ca aceste mame să știe că există rezolvări la multe probleme cu care se confruntă. Împreună putem salva vieți! Fiecare copil este un dar și merită o zi de naștere!”, este mesajul transmis de preoteasa Anamaria Macuc.

Numele mamei poate fi aflat la numărul de telefon sau prin contact în privat (Anamaria Macuc, prin pagina de Facebook).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
55

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
212

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
78

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...