Pompierii botoșăneni îi vin în sprijin lui Alex, polițistul grav rănit în timpul serviciului! (foto)

Acțiunea de donare vine după ce și polițiștii din Constanța s-au mobilizat să doneze sânge pentru Alexandru Rățoi.

Pompierii botoșăneni îi vin în sprijin lui Alex, polițistul grav rănit în timpul serviciului! (foto)

Uneori propria viață stă în mâinile celor din jur sau într-o picătură de sânge pe care aceștia o pot dona pentru tine. Oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute fără să aștepte nimic în schimb.

Profund impresionați de drama prin care trece Alex, polițistul rănit grav într-un accident rutier, în timpul serviciului, la sfârșitul săptămânii trecute, pompierii botoșăneni au mers, joi dimineață, să doneze sânge, iar acțiunea va continua și în zilele următoare.

Totodată, au lansat un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge atât pentru Alex, cât și pentru alți oameni care se află pe patul de spital în așteptarea unor transfuzii.

În ultima perioadă, salvatorii botoșăneni au participat la mai multe acțiuni de donare de sânge. Sunt mulți dintre ei care fac acest gest în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Nevoia de  sânge este permanentă. La Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani se poate dona de luni până vineri, între orele 07:30-13:30.

Personalul centrului esre foarte bine pregătit și vă pot oferi toate informațiile necesare, înainte și după acțiunea de donare.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
350

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
618

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
1031

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...