Polițiștii din Constanța, alături de colegul lor din Botoșani aflat în stare gravă!

Alexandru, tânărul polițist din Botoșani care a fost lovit de o mașină în timp ce se afla în serviciu, se află în stare gravă, fiind transferat la o clinică din București.

Polițiștii din Constanța, alături de colegul lor din Botoșani aflat în stare gravă!

Tânărul polițist în vârstă de 24 de ani a fost implicat într-un accident vineri seara, în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu. Acesta a suferit un traumatism craniocerebral și un traumatism toraco-abdominal și a fost transportat în comă la Unitatea de Primiri Urgente, de unde a fost transferat apoi la București.

Colegii săi de la IPJ Constanța au sărit în ajutor. Polițiștii constănțeni au donat sânge pentru tânărul aflat în grea încercare.

„Cu unii dintre ei a fost coleg, în vara anului trecut, când a fost delegat pe litoral. Ceilalți nu îl cunosc, dar cu toții au venit în ajutorul polițistului din Botoșani, aflat în stare gravă după ce a fost lovit de un autoturism, în timpul serviciului. Polițiștii constănțeni au donat sânge pentru Alexandru. Îi dorim multă sănătate!”, transmit colegii polițiști din Constanța.

Alexandru are nevoie de ajutor!

Vineri, 29 martie 2024, Alexandru Rățoi se afla pe DE 58, la ieșirea din orașul Flămânzi, când a efectuat semnal de oprire unui autoturism. În acel moment, un alt autoturism, care se angajase în depășire, l-a lovit în plin pe tânărul de 24 de ani și l-a proiectat în șanțul betonat de pe sensul opus de mers, la zeci de metri distanță.

Alexandru are fracturi și leziuni la nivelul capului, iar în acest moment se află internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, din București.

Starea acestuia nu permite transportul, dar în momentul în care va fi posibil acest lucru, familia ia în considerare transferul lui la o unitate spitalicească din Viena.

Cei care vor să-l sprijine pe el și pe familia acestuia pot face acest lucru donând bani în contul mamei sale Rățoi Cătălina: RO25 BRDE 070S V476 9063 0700.

Alexandru a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția octombrie 2022.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
28

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
188

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...