La mulți ani, Alexandra! VIDEO

La mulți ani, Alexandra! VIDEO

12 ani în viaţa ei. Dar trăieşte atâtea alte vieţi prin zilele noastre, ale tuturor celor care avem bucuria de a o cunoaşte!

Alexandra are o atingere anume, ca şi cum ar trece dincolo de palpabil, de trupul fizic, de tot ce e material. Alexandra te cuprinde în suflare, o energie care te zdruncină uneori (pentru că te curăţă de toate netrebuinţele lumeşti), iar alteori te copleşeşte într-o bucurie infinită. Cei care au trăit asta înţeleg mai bine aceste cuvinte.

Poate că, dacă Alexandra s-ar fi născut altfel (în sănătate trupească), nu ar mai fi trăit şi pentru noi, nu ne-ar fi oprit în preajma-i. Poate că nici ea nu ar fi fost la fel. De aceea, chinul trupesc al acestui copil este jertfa cu care ea s-a născut pentru ca noi să credem în Iubire.

Ne înclinăm astăzi în faţa mamei Alexandrei (și în fața tuturor părinților care cresc și îngrijesc pentru noi acești copii), cea care înţelege atât de bine misiunea sa şi a copilului său, cea care trebuie să treacă în fiecare zi peste suferinţa şi chinul nesfârşit, peste alergăturile anilor prin spitale, la recuperare, la operaţii, la şedinţe de terapie de toate felurile pentru a ţine în frâu boala.

La mulţi ani, Alexandra Chisăliță, şi mulţumim pentru fiecare clipă în care simțim prin tine Iubirea infinită. Dumnezeu să te ocrotească şi să ne mai îngădui în viaţa ta binecuvântată.

Povestea fetiței care astăzi împlinește 12 ani este aici: ALEXANDRA - Fetiţa lui Dumnezeu! FOTO, VIDEO

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

(Supra)Viețuitorii. Profesorul nevăzător din Botoșani care ne predă lecția Iubirii: ”Nu e dramatic, nu e greu. E doar un pic complicat!” (Foto, Video)

Duminică, 5 Mai 2024
1413

Când l-am întâlnit pentru prima dată, era un adolescent entuziast cât să devină pasionat de tot ce înseamnă trăirea întru frumos. Era temerarul din vârfu...

Fetița din Germania cu rădăcini în Vorona, care a descoperit frumusețea ortodoxiei: ”Cântările bizantine sunt foarte frumoase pentru cei care le înțeleg” (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
1445

Maria și Klaus s-au cunoscut la un concert în Austria. El neamț, ea româncă din Vorona. El nu cunoscuse până atunci ortodoxia, ea crescuse înconjurată de colindele și pri...

In memoriam Vasile Mardare, artistul din Botoșani care a murit la doar 47 de ani! (Foto, Video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
523

"Sunt un om simplu cu tristețile, cu bucuriile și iubirile sale, la fel ca toată lumea. Atâta timp cât mai pot și sunt în putere, voi scrie muzică, pentru că atunci c&acir...