Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Micuța artistă din Botoșani, care a dat tuturor o lecție de viață, a impresionat juriul Next Star prin vocea sa și prin optimismul cu care știe să întâmpine fiecare zi din viață.

Alexandra Chisăliță, pe scena Next Star: Aplauze, emoții, speranțe! VIDEO

Alexandra Chisăliță, fetița care anul trecut și-a donat codițele pentru copiii bolnavi de cancer, a cântat joi seara pe scena Next Star, într-o ediție specială dedicată copiilor cu dizabilități. Chiar dacă situația Alexandrei este foarte gravă, cu un diagnostic sever (paralizie cerebrală infantilă) și care ar fi speriat pe oricine, părinții micuței au făcut totul pentru ca fetița lor să aibă o viață cât mai normală.

Alexandra este elevă a Liceului Tehnologic "Sfântul Stelian" Botoșani, urmând învățământul la domiciliu. Asta chiar dacă la început, pentru a putea scrie literele, mama i-a lipit cu o bandă creienul de degete. Micuța artistă și-a depășit limitele și își urmează pasiunea, ea fiind și cursantă a Școlii Populare de Artă din Botoșani.

Pe scena Next Star, Alexandra a cântat una dintre melodiile preferate, "Mama mea, icoană sfântă", fiind acompaniată de Taraful Marinache. Reacțiile publicului și aplauzele entuaziaste ale juriului au vorbit de la sine. Alexandra este o luptătoate și un exemplu pentru toți copiii aflați în situații similiare.
 

O altă surpriză oferită de organizatori a fost și faptul că pentru Alexandra, în platoul Next Star, au cântat Proconsul și Teodora Sava, în duet, celebra piesă Cerul.

CITESTE SI ALEXANDRA - Fetiţa lui Dumnezeu! FOTO, VIDEO

"Și câtă emoție a putut să transmită acest copil!", sunt cuvintele cu care au încheiat relatarea despre Alexandra cei de la Next Star.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Niculina, sufletul orașului meu

Marţi, 23 Aprilie 2024
2630

Cam pe la 7-8 pe seară, de ani buni, Niculina iese din casă. Vara în culori deschise, rochii cu volănașe garnisite uneori cu mărgele simple, pe care le poartă pitite într-o copilăro...

Regizorul Cristian Pascariu, înainte de lansarea filmului ”Nasty” la Botoșani: ”Îl veți vedea pe Ilie într-o ipostază necenzurată, într-o ipostază sinceră” (Foto, Video)

Joi, 18 Aprilie 2024
755

Filmul ”Nasty” va avea premiera de gală la Cinema Unirea Botoșani sâmbătă, 20 aprilie, de la 19:00, publicul având prilejul de a se întâlni și cu echipa care a...

Anamaria Chelaru: ”Noi, păpușarii, suntem făcuți să lucrăm între călugărie și armată!” (Foto, Video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
1224

Când am căutat-o și i-am propus acest interviu, am întrebat-o direct: Cum este Anamaria Chelaru în afara scenei? A răspuns dintr-o suflare, cu vocea clară și îndelung form...