Revolta unui părinte care și-a dus copilul la Secția de Pediatrie Botoșani! FOTO

Un tată din municipiul Botoșani, care a ajuns cu copilul la Secția de Pediatrie Botoșani, s-a arătat revoltat și indignat de modul cum își fac meseria cadrele medicale de pe una dintre secții.

Revolta unui părinte care și-a dus copilul la Secția de Pediatrie Botoșani! FOTO

Bărbatul a ajuns cu fetița de 9 luni la spital în data de 30 decembrie și susține că s-a văzut nevoit să plece cu ea la un spital din Iași, după ce la Secția de Pediatrie din Botoșani personalul nu a dat dovadă de profesionalism.

Botoșăneanul și-a făcut cunoscută experiența prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, relatările acestuia generând sute de comentarii din partea celorlalți părinți.

Tatăl micuței a spus că fetița a fost traumatizată după ce o asistentă a înțepat-o de mai multe ori în încercarea de a-i pune o branulă pentru a-i administra tratament.

"Fetita mea de 9 luni a trebuit sa treaca prin cel putin 15 intepaturi la manute si picioruse, in speranta ca " doamnele" asistente de la sectia RESPIRATORI vor reusi sa gaseasca o vena pentru a putea aplica un flexor. Din pacate nu am fost prezent la timp la locul faptei, mi-as fi dorit sa le pot aplica macar o corectie verbala bine meritata doamnelor care pun seara capul pe perna cu mintea impacata probabil ca si-au facut datoria pe ziua respectiva. Nu este posibil asa ceva, acesti oameni au depus un juramant, ar trebui sa fie oameni exceptionali, in primul rand cu suflet. E o chestie destul de banala, nu mi-a fost dat sa vad pana acum asa ceva. Asa ca am luat fetita traumatizata si obosita de atat chin si plans si am plecat catre un spital de specialitate din Iasi, unde un domn doctor competent si calificat, dupa un consult amanuntit si o verificare a fisei medicale a fetitei, ne-a asigurat ca e vorba de un inceput de raceala banala care se trateaza cu medicamentatie ACASA, ne-a vorbit frumos si pe intelesul nostru despre ce se intampla si cum se administreaza corect tratamentul ba chiar ne-a invitat la un consult de rutina in perioada imediat urmatoare, pentru a ne asigura ca totul decurge bine, nicidecum vorba de internare, nici pe de aproape sa semene cu diagnosticul grosolan si antibioticele prescrise la sectia PRIMIRI URGENTE a spitalului din Botosani, diferenta de la cer la pamant de profesionalism si diplomatie, sa nu mai zic ca s-a crucit la vederea urmelor de ac de pe manutele si piciorusele fetitei", a scris tatăl fetiței pe Facebook.

Acesta este convins că, dacă va face o plângere, nu se va rezolva nimic. 

"Sunt convins ca, daca fac o plangere oficiala autoritatilor competente, va ajunge sa stea pe biroul cuiva care ori din nepasare, ori din solidaritate fata de colegii de breasla, nu va avea absolut nici un efect", a mai scris bărbatul.

Conducerea Spitalului Mavromati s-a autosesizat în urma celor relatate de părinte.

"Vom face niște verificări să vedem cine a fost de gardă la UPU, pe secția respectivă, și după aceea ne vom pronunța cu privire la cele sesizate. Deocamdată facem verificări", a declarat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Mavromati.

Sursă foto: Facebook




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
114

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
72

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
73

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...