Post vacant în cea mai mare unitate sanitară din Botoșani. Despre ce este vorba!

Pentru a putea participa la concurs, cei interesați trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții.

Post vacant în cea mai mare unitate sanitară din Botoșani. Despre ce este vorba!

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post de medic specialist în specialitatea microbiologie medicală, pe durată nedeterminată, cu normă întreagă.

Pentru a putea participa la concurs, cei interesați trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții.

Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist pe microbiologie medicală se va desfășura în perioada 29.01.2024 – 06.03.2024.

De pe 29 ianuarie până pe 9 februarie are loc depunerea dosarelor la Biroul de Resurse Umane al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”, între orele 08:00 – 15:00, de luni până joi. Vineri, dosarele pot fi depuse în intervalul orar 08:00 – 12:00. Selecția dosarelor are loc între 12 și 14 februarie.

Proba scrisă are loc pe 20 februarie, începând cu ora 09:00, candidații trebuie să se prezinte cu jumătate de oră mai devreme. Pe 21 februarie vor fi afișate rezultatele, iar notele finale după soluționarea contestațiilor vor fi publicate pe 26 februarie.

Proba practică se va desfășura pe 28 februarie, de la ora 09:00. A doua zi vor fi comunicate rezultatele, iar rezultatele finale după contestații vor fi afișate pe 6 februarie, până la ora 15:00.

Concursul pentru ocuparea acestui post se vă desfășura la sediul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”.

Sunt declarați admiși candidații care au promovat cele trei probe și care au obținut cel puțin 50 puncte la fiecare probă.

Bibliografia de concurs se va afisa pe site- ul spitalului - www.spitalulmavromati.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
156

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...