Pacientă a spitalului din Botoșani, despre medicul care a supravegheat sarcina Alexandrei: ”De foarte multe ori m-a luat la mișto”

Femeia a vorbit și despre situația din spital. Potrivit acesteia, medicii sunt de negăsit și foarte ocupați.

Pacientă a spitalului din Botoșani, despre medicul care a supravegheat sarcina Alexandrei: ”De foarte multe ori m-a luat la mișto”

   Foto: Freepik - https://www.freepik.com/

O femeie care a fost internată în spitalul în care a murit Alexandra, tânăra de 25 de ani care și-a pierdut viața, vinerea trecută, la maternitatea din Botoșani, susține că doctorița care a supravegheat sarcina Alexandrei era atentă doar cu pacientele care îi ofereau bani, că nu este deloc empatică și situația era identică și în cazul asistentelor medicale.

„Doctorii sunt în concedii. Foarte mulți sunt plecați, nu sunt de găsit. Voiam să vorbesc și cu doamna doctor pentru că am o problemă cu nașterea și a zis că e în concediu. Sunt foarte aglomerați”, a spus femeia.

Ce spune despre medicul care a supravegheat sarcina Alexandrei

„Este foarte pretențioasă, vorbește la per tu, ia la mișto. De foarte multe ori m-a luat la mișto, cu toate că aveam durerile acelea insuportabile de naștere și fiind prima naștere nu știam ce înseamnă durere, naștere, nu știam absolut nimic. Dacă i-am pus ceva în buzunar, atunci mi-a dat cât mai multă atenție. Dacă nu i se punea în buzunar, cu siguranță nu-mi dădea pentru că am mai pățit, am mai fost la ea și în anii trecuți. Deloc nu este empatică cu absolut nicio femeie, din câte am văzut eu în timpul perioadei sarcinii și în timpul perioadei nașterii”, a mai spus femeia la Antena3 CNN.

Aceasta susține că după ce i-a oferit bani, medicul a băgat-o mult mai mult în seamă, a avut grijă de ea și de operația sa. Femeia mai spune că și în cazul asistentelor, situația este aceeași.

Alexandra Ivanov și-a pierdut viața, vinerea trecută, la Maternitatea Botoșani, după ce a fost lăsată fără ajutor, pe un pat de spital, mai bine de șapte ore. Cazul a stârnit un val de revoltă, iar personalul medical este acuzat de neglijență.

Înainte de a-și da ultima suflare, Alexandra a transmis un mesaj mamei sale, iar textul a fost unul de-a dreptul sfâșietor: „Nu am aer“, i-a scris Alexandra mamei sale. La ora 07:30, Alexandra a intrat în șoc, iar la 08:20 a fost declarat decesul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
392

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
416

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
244

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...