Nou director de îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă de la Botoșani

Nou director de îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă de la Botoșani

Începând de astăzi, Spitalul Judeţean de Urgenţă de la Botoșani are un nou director de îngrijiri.

Un asistent din cadrul UPU va prelua, timp de trei luni, postul de director de îngrijiri, vacantat de asistenta Coca-Stela Crîșmaru, al cărei mandat interimar a ajuns la final.

Numirea noului director de îngrijiri a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean la finele săptămânii trecute.

Asistentul Florentin Andrei activează în SJU de peste 15 ani şi deserveşte şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD.

Într-un comunicat de presă, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani a explicat că delegarea s-a făcut pentru o perioadă de trei luni.

„Pe domnul Florentin Andrei l-am delegat pe postul de director de îngrijiri pentru o perioadă de trei luni, deoarece mandatul interimar al doamnei Coca-Stela Crîșmaru a ajuns la final. Alegere domnului Florentin Andrei am decis-o împreună cu specialiștii Spitalului Județean în urma unei ample analize și a primat faptul că este un specialist foarte bun și că de mai bine de 15 ani lucrează ca asistent principal în Unitatea de Primiri Urgențe. În condițiile epidemiologice actuale și al provocărilor pe care le aduce modernizarea unității spitalicești experiența lui este un plus pentru echipa de management a Spitalului Județean. Așa cum a făcut-o și în cazul celorlalte instituții aflate în subordine și în care s-a pus problema schimbării echipei de conducere, am decis să susțin un specialist cu o bună reputație, domnul Florentin Andrei nefiind membru al vreunui partid politic”, a explicat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
235

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
104

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
115

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...