Membru nou în Consiliul de Administrație de la Spitalul Mavromati

Membru nou în Consiliul de Administrație de la Spitalul Mavromati

Componența Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean Mavromati s-a modificat de curând, fiind numit un nou membru de către președintele Consiliului Județean. 

Este vorba de juristul Cezar Nicuță, care este director adjunct al societății Urban Serv. Din Consiliul de Administrație mai fac parte Florica Strungariu, Antonela Pătrașcu, Andrei Roland Axinte, consilier al președintelui Consiliului Județean, și Valerica Apetrei, de la Direcția de Sănătate Publică.

Consiliul de Administrație de la Spitalul Mavromati este incomplet la această oră, pentru că trebuie să aibă doi reprezentanți de la Direcția de Sănătate Publică, unul dintre aceștia fiind directorul. Pe fondul schimbărilor care au avut loc în ultima perioadă la DSP, privind conducerea instituției, deocamdată nu a fost completat CA-ul de la Mavromati. 

Președintele CA-ului se alege înaintea fiecărei ședințe, iar după ce structura va fi completă se va alege un președinte permanent, din rândul membrilor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
35

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
205

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
84

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...