Fără precedent! Aspiranţi la un post de asistent medical la Spitalul Mavromati, prinşi cu fiţuici la concurs!

Fără precedent! Aspiranţi la un post de asistent medical la Spitalul Mavromati, prinşi cu fiţuici la concurs!

Caz fără precedent la Spitalul Judeţean Mavromati! Conducerea unităţii spitaliceşti a luat decizia de a anula un concurs organizat pentru ocuparea mai multor posturi de asistent medical, după ce mai mulţi candidaţi au încercat să copieze.

Proba scrisă a concursului pentru posturile de asistent pe Secţiile Ortopedie, Pediatrie, Chirurgie, a fost programat pentru data de 28 februarie. În timpul desfăşurării probei, un membru al comisiei a observat că unul dintre candidaţi se inspira din mai multe fiţuici, astfel de materiale fiind găsite ulterior şi asupra altor aspiranţi la un post de asistent medical, o persoană având materiale chiar pe telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Managerul Spitalului Mavromati, Corneliu Mihai, spune că o astfel de situaţie nu s-a mai înregistrat până acum.

“Am anulat concursul. Regulamentul de concurs prevede că în anumite situaţii am dreptul să anulez concursul. Nu este posibil ca la ora actuală candidaţii să facă gesturi de genul acesta. Dacă fac în timpul concursului aşa ceva, încearcă să fraudeze, am stat bine şi m-am gândit ce vor face şi după angajare”, a declarat Corneliu Mihai.

Concursul pentru posturile vacante urmează a fi reprogramat. 

 

Spune-ne opinia ta