Corneliu Mihai rămâne la cârma Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani!

Astăzi a fost emisă decizia de prelungire a interimatului, deoarece perioada de 90 de zile a expirat.

Corneliu Mihai rămâne la cârma Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani!

Vineri, 21 iunie, expiră perioada de interimat a lui Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a confirmat pentru reporterii Știri.Botoșani.Ro că interimatul a fost prelungit pentru o perioadă de trei luni de zile, iar astăzi (n.r. 20 iunie) a fost emisă decizia.

De asemenea, Corneliu Mihai a fost contactat telefonic de reporterul redacției pentru a obține un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon și nici nu a revenit până în momentul publicării materialului.

Economist Corneliu Mihai a venit pe funcția de conducere a Spitalului Județean „Mavromati” într-o perioadă nefericită pentru unitatea sanitară, după ce Monica Adăscăliței, fostul manager al spitalului, a ajuns în atenția DNA.

Cel mai mare spital al județului Botoșani a fost preluat în condiții grele, cu foarte multe probleme și cu un deficit semnificativ de personal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Replici dure între prefectul Sorin Cornilă și Doina Federovici pe tema Nova Apaserv. „Ați venit după doi ani jumătate în al doilea CJSU”/„Dumneavoastră m-ați dat afară” (video)

Vineri, 19 Iulie 2024
2573

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani și Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, și-au aruncat cuvinte și acuze grele.Pierderi de ap...

Prefectul de Botoșani intenționează să declare stare de alertă din cauza companiei de apă! „Nu vă acuz de nimic...” (foto, video)

Vineri, 19 Iulie 2024
2081

De la începutul lunii iunie, mii de locuitori ai județului Botoșani s-au luptat cu o criză acută a lipsei apei. Pe lângă faptul că fântânile din cele mai multe zone au se...

Contract semnat pentru primele autobuze electrice în Botoșani și Zona Metropolitană! (foto, video)

Joi, 18 Iulie 2024
1231

Joi, 18 iulie, la sediul Primăriei municipiului Botoșani a fost semnat contractul pentru achiziționarea unui număr de 30 de autobuze electrice cu finanțare prin Programul Național de Redresare ...