Corneliu Mihai rămâne la cârma Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani!

Astăzi a fost emisă decizia de prelungire a interimatului, deoarece perioada de 90 de zile a expirat.

Vineri, 21 iunie, expiră perioada de interimat a lui Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a confirmat pentru reporterii Știri.Botoșani.Ro că interimatul a fost prelungit pentru o perioadă de trei luni de zile, iar astăzi (n.r. 20 iunie) a fost emisă decizia.

De asemenea, Corneliu Mihai a fost contactat telefonic de reporterul redacției pentru a obține un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon și nici nu a revenit până în momentul publicării materialului.

Economist Corneliu Mihai a venit pe funcția de conducere a Spitalului Județean „Mavromati” într-o perioadă nefericită pentru unitatea sanitară, după ce Monica Adăscăliței, fostul manager al spitalului, a ajuns în atenția DNA.

Cel mai mare spital al județului Botoșani a fost preluat în condiții grele, cu foarte multe probleme și cu un deficit semnificativ de personal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...

Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

Friday, 27 September 2024

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural aferentă lunii septembrie, Daniela Mihalache din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat faptul că municipiul Botoșa...