Evoluția celor doi răniți în explozia de la Dedeman și transportați la București este lent favorabilă!

Evoluția celor doi răniți în explozia de la Dedeman și transportați la București este lent favorabilă!

Evoluţia celor doi răniţi în explozia de la magazinul Dedeman, din Botoşani, şi care au fost aduşi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti este lent favorabilă, se mobilizează, a anunţat vineri Ministerul Sănătăţii.

Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) au o evoluţie lent favorabilă, se mobilizează. Se continuă cu măsurile de îngrijire specifice de ATI şi Chirurgie plastică", afirmă sursa citată, potrivit AGERPRES.

Cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon" din Iaşi sunt stabili, unul dintre aceştia cu evoluţie bună.

15 persoane au fost rănite în explozia urmată de incendiu produsă pe 7 iunie la un magazin de materiale de construcţii din municipiul Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) O soluție financiară pentru tot felul de nevoi

astăzi, 17:21
10

Creditele de nevoi personale sunt o opțiune de finanțare flexibilă care te poate ajuta să rezolvi problema cheltuielilor neașteptate sau să îți finanțezi proiecte personale. Cine nu are ...

Efective sporite ale Jandarmeriei și Poliției în acest week-end la evenimentele religioase din județ!

astăzi, 17:14
17

Sâmbătă, jandarmii vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale la Ziua comunei Tudora, iar duminică vor fi alături de participanții la Ziua comunei Corni, unde vor lua măsurile nec...

Ce spun martorii după tragedia de la Vorniceni, unde tatăl și-a omorât din neatenție copilul! „E băiat de treabă. Îl știu de om bun!”

astăzi, 14:42
2356

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00. Disperat, părintele a sunat la 112.Copilul a fost transportat la Spitalul din Săveni de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) ...