Botoșani, între județele în care nu se mai află nicio persoană înscrisă pe listele de așteptare la vaccin

Botoșani, între județele în care nu se mai află nicio persoană înscrisă pe listele de așteptare la vaccin

Treisprezece judeţe din România nu mai au nicio persoană pe listele de aşteptare pentru vaccinarea anti-COVID, conform situaţiei de luni de pe platforma naţională de vaccinare.

Practic, avem vaccinuri, mai cumpărăm, dar nu mai sunt doritori, transmite News.ro. Cel puțin așa arată datele disponibile, astăzi, pe platforma națională de vaccinare anti-Covid.

Din cele 13 județe în care nu se afla nicio persoană înscrisă pe listele de așteptare, alături de Botoșani, se mai regăsesc județele Arad, Mehedinți, Giurgiu, Călărași, Buzău, Vrancea, Vaslui, Covasna, Neamț, Bistrița, Suceava și Gorj.

Pe listele de așteptare la nivel național mai sunt aproape 70.000 de persoane, în timp ce sunt peste 275.000 de locuri libere pentru vaccinare.

Cu toate astea, țara noastră continuă să primească doze de vaccin. Numai astăzi a ajuns în România cel mai mare transport de doze de la Pfizer pe care țara noastră l-a primit până acum.

Este vorba despre peste 700.000 de astfel de doze. Vaccinurile au fost livrate pe cale aeriană pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

 

Spune-ne opinia ta