Senatorul PNL Cristian Achiței: Circul PSD, reprezentație de gală la Botoșani. Aceiași bufoni jalnici și aceiași magicieni depășiți cărora le curg bani din buzunare

Senatorul PNL Cristian Achiței: Circul PSD, reprezentație de gală la Botoșani. Aceiași bufoni jalnici și aceiași magicieni depășiți cărora le curg bani din buzunare

Critici dure la adresa liderilor PSD care au fost prezenți ieri la Botoșani. Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, însoțit de senatorul Gabriela Firea și secretarul general, Paul Stănescu, au făcut o vizită la Botoșani, iar liderii politici locali PNL aproape au explodat după cele câteva declarații făcute de liderii social democrați.

“Circul de stat al PSD a poposit din nou, ca în fiecare an, la Botoșani. Nu la poligonul ACR, cum s-ar fi cuvenit și nici măcar la sediul partidului roșu. De această dată, reprezentația a fost susținută la sediul unei instituții publice a municipiului și a tuturor botoșănenilor, primăria.

Aceleași numere prăfuite dintotdeauna, aceeași alba-neagra cu vorbe goale aruncate pentru a prosti oamenii, aceleași acrobații ieftine printre subiecte pentru evitarea temelor cu adevărat importante, aceiași bufoni jalnici și aceiași magicieni depășiți cărora, la tot pasul, le curg bani din buzunare. Propagandă bolșevică menită să poleiască în ochii naivilor marele și celebrul NIMIC al tovarășilor, adică o baie de minciuni cu care au scăldat urechile jurnaliștilor invitați să asiste la bâlci.

Incapabili dintotdeauna să ducă o investiție la bun sfârșit, să lase ceva, o realizare oricât de mică, în urma lor, clovnii pesediști și-au botezat eșecurile răsunătoare cu o nouă sintagmă: ”proiecte lăsate la cheie”. Nici măcar această formulare nu e nouă, fiind furată din repertoriul altora, la fel cum se căznesc să fure ”noaptea ca hoții” și atâtea alte expresii cu care românii i-au catalogat pe ei înșiși.

Trebuie să ai mult tupeu ca să declari public că PSD a ”lăsat la cheie” modernizarea drumurilor naționale Botoșani-Tg. Frumos și Botoșani-Ștefănești, când toată lumea știe cât timp au pierdut tovarășii cu licitații anulate fără nicio explicație sau că pentru DN 29D nici măcar nu au deschis filă bugetară.

Să îți atribui merite care nu îți aparțin, privind de pe margine cum alții fac treaba pe care tu nu ai fost în stare să o faci este stilul clasic pesedist de a intoxica opinia publică. Să nu scoți o vorbă, în același timp, despre modul catastrofal în care același PSD gestionează de 5 ani proiectul Drumului Strategic este, iarăși, o performanță de care doar propaganda pesedistă poate fi capabilă.

Tovarășii nu doar că mint cu nerușinare, dar nici măcar nu sunt capabili să înțeleagă ce înseamnă și cu ce se mănâncă un proiect investițional. Au demonstrat-o din plin, din nefericire, și atunci când și-au bătut joc de botoșăneni, transformând o investiție serioasă, modernizarea Drumului Național 24C Manoleasa-Rădăuți Prut, pentru care au avut finanțarea asigurată, într-o simplă pistă de biciclete, care se destructurează pe zi ce trece.

La fel cum culmile demagogiei politicianiste au fost depășite chiar în această săptămână, când banii tuturor botoșănenilor, repartizați UAT-urilor de către conducerea roșie a Consiliului Județean, au curs aproape exclusiv spre primăriile pesediste. Asta după ce, săptămâni în șir, am fost bombardați de comunicate roșii în care bugetul de stat era prezentat deformat, astfel încât botoșănenii să fie mințiți că guvernul de coaliție discriminează județul nostru la repartiția fondurilor.

Minciuni, minciuni, minciuni!

Tovarășii pesediști nu au învățat nimic din lecția pe care le-au predat-o românii anul trecut, trimițându-i în opoziție. Sau, poate, înțeleg, dar pur și simplu sunt incapabili de altceva, incapabili de a se smulge din stilul stalinist, vechi de un secol, de a face politică, fiind astfel condamnați să continue fără scrupule singurul lucru la care se pricep: propaganda mincinoasă”, a scris pe pagina sa de socializare senatorul PNL de Botoșani, Cristian Achiței.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

VIDEO: Razie la Dorohoi între taximetriști pentru combaterea evaziunii fiscale. 13 sancțiuni contravenționale și amenzi în valoare de aproximativ 60.000 de lei aplicate

Miercuri, 4 August 2021
428

O razie de proporții a avut loc ieri la Dorohoi într-o amplă acțiune de prevenire și combatere a evaziunii fiscale în domeniul transportatorilor în regim TAXI..Polițiștii d...

Tone de chiftele infectate cu pesticid cancerigen au fost retrase de la rafturile magazinelor

Miercuri, 4 August 2021
1375

O nouă alertă alimentară s-a dat în România. Două tone de chiftele infectate cu un pesticid care este cancerigen au fost retrase de la rafturile magazinelor.Chiftele retrase de la ...

Noi impozite auto pentru descurajarea achizițiilor de mașini mai vechi de 15 ani din străinătate

Miercuri, 4 August 2021
2174

Ministrul Mediului Tanczos Barna este tot mai hotărât să implementeze o serie de soluții rapide care să stopeze achiziția mașinilor mai vechi de 15 ani, din străinătate.Acesta are &i...