ALDE Botoșani propune un pact pentru dezvoltarea județului

ALDE Botoșani propune un pact pentru dezvoltarea județului

Reprezentanții Alianței Liberalilor Democrați de la Botoșani au înmânat astăzi tuturor partidelor politice din județul Botoșani un „Pact pentru dezvoltarea județului Botoșani". Mai exact, este vorba de o invitație la strângerea relațiilor între partide pentru elaborarea unui proiect comun de dezvoltare durabilă a județului.

Liderii ALDE speră ca toate partidele politice din județ să contribuie la dezvoltarea județului Botoșani și a vieții botoșănenilor care ”din cauza neînțelegerilor politice, au fost vitregiți de-a lungul timpului de anumite condiții atât de necesare și normale pentru timpurile în care trăim”.

Într-un comunicat de presă, liderii ALDE și-au exprimat speranța că partidele de la Botoșani vor îmbrățișa ideea și se vor așeza la masa tratativelor.  

“Sperăm să îngropăm cu toții securea războiului politic și să dăm curs, în cel mai scurt timp, proiectelor de investiții mult așteptate în județul nostru de botoșănenii care, încet încet, își pierd încrederea în toată clasa politică, dacă lucrurile stagnează în loc să se miște într-un mod constructiv și favorabil pentru comunitatea din care trăiește fiecare cetățean din județul Botoșani”, se precizează în comunicatul de presă.

„Responsabilitatea în angajarea de noi proiecte cât și continuarea proiectelor este importantă și necesită implicare și consens. În interesul cetățenilor, responsabilitatea presupune ca promisiunile din campaniile electorale sa fie întărite de angajamente ferme de finalizare, în consens între toți factorii implicați, atât executanți cât și beneficiari. Sintagma „Includerea binelui propriu în binele general " trebuie sa devină un motto pentru factorii decidenți”, mai precizază în comunicat Roxana Florentina Țurcanu, președintele ALDE Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta