Alegerile pentru noua conducere a PSD Botoșani, amânate!

Programate pentru data de 30 aprilie, alegerile interne din cadrul organizației județene a PSD Botoșani pentru desemnarea noii conduceri vor fi amânate. 

Alegerile pentru noua conducere a PSD Botoșani, amânate!

Vineri a fost ultima zi în care s-au putut depune candidaturile, însă la doar câteva ore de la încheierea procedurii și după ce au fost făcuți publici și candidații s-a anunțat că alegerile vor fi amânate.

Se așteaptă lămuriri de la centru vizavi de procedura de organizare a Conferinței de alegeri, în condițiile în care la nivelul județului Botoșani mai sunt organizații locale, cum ar fi Organizația Municipală Botoșani, Organizația orășenească Darabani, și alte câteva comune, unde conducerile sunt interimare. Mai întâi ar trebui să aibă loc alegeri în aceste filiale, iar ulterior să aibă loc Conferința județeană.

În aceeași situație ca organizația de la Botoșani sunt alte 9 organizații județene din țară, municipiul București și Diaspora. Data Conferințelor județene se va stabili de la centru.

Pentru conducerea organizației județene a PSD Botoșani s-au înscris actualul președinte interimar, senatorul Doina Federovici, și Costică Macaleți, care este președinte interimar la Organizația municipală a PSD Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
381

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
521

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
638

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...