675 de aleși pe care legile lui Florin Iordache îi curăță de incompatibilități și conflicte de interese. Printre ei sunt si botoșăneni!

675 de aleși pe care legile lui Florin Iordache îi curăță de incompatibilități și conflicte de interese. Printre ei sunt si botoșăneni!

675 de parlamentari, primari, presedinti de consilii judetene si consilieri scapa basma curata pe proiectul lui Florin Iordache de modificare a legii ANI. Intr-un raspuns pentru Romania Curata, ANI avertizeaza toate cazurile sale - acolo unde nu s-a ajuns deja la sentinte definitive sau la aplicarea de sanctiuni - ar putea fi anulate.

Printre ei si ministrul Transporturilor in Guvernul Tudose, Felix Stroe, gasit incompatibil pe cand era consilier local la Constanta. Printre potentialii beneficiari ai schimarilor legislative se numara parlamentarii Serban Mihailescu, Liviu Harbuz, Steluta Cataniciu, Marin Anton, Hubert Thuma, Anghel Stanciu, Iulian Iancu, Ion Calin, Ion Mociolaca, Emanoil Savin, Cornel Resmerita si fostii parlamentari William Branza, Petru Calian, Mihaita Calimente, Catalin Croitoru, Relu Fenechiu, Mircia Giurgiu, Laurentiu Nistor, Daniel Oajdea sau Madalin Voicu. (Citeste mai mult despre acest subiect pe Romania Curata)
 

 

[AICI răspunsul ANI care include lista completă a incompatibilităților]

Pe lista incompatibilitatilor furnizata de ANI se regasesc si botosaneni (cu mentiunea ca functia este cea detinuta la data constatarii)
 
PETRIA MIHAI - Primar în cadrul Primăriei Tudora

STREDIE MARINEL - Primar în cadrul Primăriei Cristinești

MAXIM STELIAN - Primar în cadrul Primăriei Blândești

MITITICĂI AUREL - Viceprimar în cadrul Primăriei Răchiți

ROTARI TOADER - Viceprimar în cadrul Primăriei Ștefănești

ALEXA CĂTĂLIN - VIRGIL - fost Viceprimar în cadrul Primăriei Botoșani

HUȚULEAC RODICA - fost Consilier județean în cadrul Consiliului Județean Botoșani 

ALEXA CĂTĂLIN VIRGIL - Consilier local în cadrul Consiliului Local Botoșani

BĂLĂUCĂ ALEXANDRU - Consilier local în cadrul Consiliului Local Copălău

MITICĂ VIERIU - Consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Știubieni

MIHAILESCU PETRU SERBAN - Senator 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...