Femeie salvată din flăcări de doi polițiști, soț și soție

Femeie salvată din flăcări de doi polițiști, soț și soție

Doi polițiști din Botoșani, soț și soție, au salvat o femeie, de 53 de ani, a cărei locuință a fost cuprinsă de flăcări. Poliția Română a făcut cunoscut efortul acestora, relatând despre actul de curaj și omenie al celor doi.

Este vorba despre Simina Pintilei, agent de poliție la Poliția Municipiului Botoșani, care fusese detașată într-o secție de votare din localitatea Albești, și Marian Pintilei, șef de post în comună.

Cei doi se aflau în localitatea Albești, în apropierea unei secții de votare, moment în care au observat pe drum o femeie care striga după ajutor, spunând că arde casa unei vecine.

Polițiștii au pornit înspre locul indicat, observând flăcările care au cuprins imobilul.

Ușa fiind încuiată, polițistul a fost nevoit să spargă un geam, reușind astfel să pătrundă în interior, unde au găsit o femeie, întinsă pe podea, aflată în stare de inconștiență.

Polițistul a reușit să o scoată din locuință și împreună cu soția acestuia i-au aplicat manevre de resuscitare, până la sosirea ambulanței.

Femeia fost transportată la spital, iar în prezent starea sa este bună.

Felicitări soților Pintilei! Merită să îi cunoașteți!”, a scris Poliția Română pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Au început lucrările de construcție a două case familiale pentru copii și a unui centru de zi în Trușești

Marţi, 30 Noiembrie 2021
248

În noiembrie, au început lucrările de construcție a două case de tip familial pentru copii și a unui centru de zi în localitatea Trușești, investiția totală ridicându-s...

Modificare în programul ceremoniilor de Ziua Națională

Marţi, 30 Noiembrie 2021
610

Instituția Prefectului a anunțat că activitățile festive dedicate Zilei Naționale a României au fost decalate cu o oră. Ceremoniile vor avea loc în Centrul Istoric al municipiului B...

Șapte tineri prinși drogându-se în mașină, în Centrul Vechi

Luni, 29 Noiembrie 2021
2454

Șapte tineri au fost prinși în timp ce consumau droguri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un autoturism parcat în apropiere de Biserica „Uspenia&rdquo...