Tinere din Botoșani exploatate sexual! Traficanții ajung în fața judecătorilor!

Dosarul în care patru botoşăneni au fost trimși în judecată pentru că au exploatat sexual mai multe tinere sărace din judeţ a trecut de camera preliminară a Tribunalului Botoşani.

Tinere din Botoșani exploatate sexual! Traficanții ajung în fața judecătorilor!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Deşi trei dintre suspecţi au invocat diverse excepţii referitoare la rechizitoriul prin care au fost trimişi în judecată, instanţa a respins solicitările acestora, astfel că cercetarea judecătorească poate începe.

La mijlocul lunii februarie, cei patru, A.A.A., L.O., A.V.V. şi L.A. au fost trimişi în judecată de procurorii Biroului Teritorial Botoşani al DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori, fapte comise în prioada 2009- 2011. La acel moment, suspecţii aveau vârste de 20, 21, 28 şi 31 de ani.

Ei depistau fete provenite din familii sărace, slab instruite, pe care le ameţeau cu poveşti despre o viaţă frumoasă, cu bani şi fără mari bătăi de cap. Au profitat de starea lor psihică, de nevoile şi de naivitatea lor, câştigând însă sume frumoase din "prestaţiile lor sexuale".

Şapte victime le-au picat în plasă, fiind exploatate sexual pe plan local, cinci din ele, şi două în străinătate- Germania şi Marea Britanie, în apartamente închiriate de cei patru, în care aceştia şi locuiau temporar.

Traficanţii au câştigat din exploatarea lor în jur de 15.000 de euro şi 12.000 de lei, spuneau anchetatorii DIICOT.

 

Spune-ne opinia ta