Medic botoșănean călcat de mascați în dosarul ”angajărilor ilegale” de la Mavromati, percheziții la vila din Iași!

Medicul ar fi implicat în dosarul angajărilor ilegale de la Spitalul Județean Botoșani. În această dimineață, vila botoșăneanului a fost călcată de mascați.

Medic botoșănean călcat de mascați în dosarul ”angajărilor ilegale” de la Mavromati, percheziții la vila din Iași!

Fostul manager al Institutului de Psihiatrie Socola din Iași, medicul botoșănean Gabriel Oprișanu, apare în dosarul angajărilor ilegale de la Spitalul Județean Botoșani, anchetă derulată de procurorii anticorupție.

Anchetatorii au efectuat în această dimineață percheziții domiciliare si la vila din Bucium a fostului manager de la ”Socola”.

Perchezițiile de la Botoșani au acoperit locații precum Spitalul Mavromati, sediul Consiliului Județean Botoșani, Primăria Săveni și sediul PSD Botoșani, vizând presupuse nereguli în concursuri de angajare la spitale, unde se susține că au avut loc fraude în procesul de selecție, iar sumele de șpagă vehiculate variază între 2.000 și 15.000 de euro pe post.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au desfășurat miercuri dimineață ample percheziții la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani, într-un dosar ce vizează presupuse infracțiuni de corupție comise în perioada 2018-2023.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
47

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
87

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
60

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...