Doina Federovici, prima declarație în cazul descinderilor de la Consiliul Județean și Spitalul Mavromati: ”Au fost și la mine acasă!” (Video)

Aproape 100 de percheziții au făcut procurorii DNA în această dimineață, la Spitalul județean de urgență Botoșani, la Consiliul Județean Botosani, dar și la sediul PSD Botosani.

Doina Federovici, prima declarație în cazul descinderilor de la Consiliul Județean și Spitalul Mavromati: ”Au fost și la mine acasă!” (Video)

După ce anchetatorii DNA au părăsit biroul șefei CJ, Doina Federovici a oferit și primele declarații.

”A fost efectuată o percheziție domiciliară, am pus la dispoziție toate documentele solicitate de către organele abilitate. Consiliul Județean nu face parte din această speță, înțelegem că este vorba despre o unitate spitalicească aflată în subordinea Consiliului Județean. Nu au fost ridicate înscrisuri sau documente oficiale. Au fost și la mine acasă și de asemenea nu au fost ridicate documente. Detaliile din anchetă nu ni le vor comunica”, a spus Doina Federovici, președinta Consiliului Județean Botoșani.

Doina Federovici spune că sediul PSD Botoșani este vizat ”întrucât eu am și calitate politică”.

Întrebată cu privire la ”șpăgile dn spitale”, Doina Federovici a răspuns: ”Nu am cunoștință de așa ceva. Noi ne facem treaba cu transparență și ne ducem la bun sfârșit atribuțiile”.

După declarații, Doina Federovici s-a deplasat la sediul PSD Botoșani.

Potrivit DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări ”într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada 2018-2023, de către funcționari publici din cadrul unei unități spitalicești, în contextul fraudării unor concursuri de ocupare a unor posturi vacante”.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
21

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
67

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
56

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...