Adina ”Spaima Șoselelor” a scăpat basma curată în dosarul accidentului rutier în care și-a ucis soțul din Dorohoi!

În schimb, rudele victimei trebuie să primească daune de aproape 100.000 de euro.

Adina ”Spaima Șoselelor” a scăpat basma curată în dosarul accidentului rutier în care și-a ucis soțul din Dorohoi!

Curtea de Apel Suceava a dispus încetarea procesului penal faţă de inculpata Adina Gabriela Prisacariu, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, ca urmare a împlinirii termenului de prescripţie a răspunderii penale.

Biroul Național ”Carte Verde” din Marea Britanie (prin mandatar Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România) trebuie să plătească către trei părți civile:

-suma de 61.440,76 lei, cu titlu de daune materiale (către cele trei părți civile);

-suma de 30.000 euro, cu titlu de daune morale, către Constantin P.;

-suma de 30.000 euro, cu titlu de daune morale, către Camelia P.;

-suma de 20.000 euro, cu titlu de daune morale, către Suzana Cătălina P..

Decizia este definitivă, arată stireasucevei.ro.

La data de 1 august 2014, inculpata se deplasa pe DN 29 din direcţia Suceava spre Botoşani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz E 270, fiind însoţită pe locul din stânga faţă de soţul acesteia.

În jurul orelor 18.05, inculpata a ajuns pe raza localităţii Dumbrăveni, la km 17+750 m, sector de drum unde acţiona indicatorul ”Depăşirea Interzisă”, cu o singură bandă pe fiecare sens de deplasare, delimitate axial cu linie continuă simplă şi unde se formase o coloană de autoturisme pe sensul pe care rula inculpata, respectiv Suceava-Botoşani.

În dreptul staţiei de carburanţi Elpeto Oil, după o asigurare precară, inculpata s-a angajat în depăşirea autoturismului marca Volkswagen Multivan, ce rula în faţa sa în coloană.

Când a pătruns pe sensul opus de circulaţie, inculpata a intrat cu autoturismul în coliziune frontală cu ansamblul de vehicule format din capul de tractor marca Mercedes Benz Actros, care tracta semiremorca tip cisternă.

După primul impact frontal, autoturismul marca Mercedes Benz a fost împins şi rotit în partea stângă, având în vedere direcţia de deplasare Botoşani-Suceava, producându-se un impact tangenţial între partea spate a acestuia şi partea laterală spate a autoturismului marca Volkswagen Multivan. În urma evenimentului rutier, soțul inculpatei, un tânăr din Dorohoi, a suferit multiple traumatisme, decedând.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiune dură pentru dinamovistul care l-a accidentat pe Romario Benzar!

astăzi, 08:16
62

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat marți o serie de sancțiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Proroc Ieremia; Sf. Cuv. Mc. Eftimie, Ignatie și Acachie

astăzi, 08:00
9

Sfântul Proroc Ieremia era din Anatot, cetatea preoţilor, în partea lui Veniamin, cetate departe de Ierusalim ca la trei mile.Tatăl său se numea Helchie şi era mai marele preoţilo...

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
99

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...