Tânăra care a devenit spaima şoselelor, eliberată din arest!

Tânăra care a devenit spaima şoselelor, eliberată din arest!

   Facebook

Tânăra care în anul 2014 a provocat un accident de circulaţie în urma căruia soţul ei, din Dorohoi, şi-a pierdut viaţa, a fost eliberată din arest.

Adina Gabriel Prisacariu a ajuns în spatele gratiilor în urmă cu aproape două săptămâni, fiind anchetată de procurorii DIICOT Vrancea într-un dosar privind constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în contrabanda cu ţigări.

Tânăra a contestat arestul preventiv, iar cererea sa a fost admisă, miercuri, de magistraţii Curţii de Apel Galaţi, care au dispus ca aceasta să fie plasată în arest la domiciliu pentru o perioadă de 18 zile.

La data de 8 ianuarie, procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, au efectuat 12 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Suceava şi a municipiului Focşani, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în activităţi de contrabandă cu ţigarete de provenienţă ucraineană.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu jumătatea anului 2015 inculpaţii Ruginescu Valentin, Mihai Angela, Prisăcariu Adina Gabriela (tanara care a provocat accidentul de la Dumbraveni, atunci cand sotul ei si-a pierdut viata, nota red.) şi Budăi Vasilica au constituit un grup infracţional organizat în scopul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigarete", se arata intr-un comunicat al D.I.I.C.O.T.

Procurorii au precizat ca inculpaţii Ruginescu Valentin şi Mihai Angela au fost surprinşi în flagrant pe raza municipiului Focşani în timp ce transportau un număr de 2998 pachete ţigarete de provenienţă Ucraina care anterior fuseseră preluate de la domiciliile inculpatelor Budăi Vasilica şi Prisăcariu Adina Gabriela.

Citeşte şi Tânăra care a provocat un accident în care soţul ei, din Dorohoi, a murit, a fost ARESTATA de procurorii DIICOT! VIDEO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
267

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
68

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
590

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...