Englezii nu vor să o extrădeze pe Adina - "spaima șoselelor". Motivul este incredibil!

Englezii nu vor să o extrădeze pe Adina - "spaima șoselelor". Motivul este incredibil!

 Adina Prisăcariu  Foto: obiectivdesuceava.ro

Botoșănenii o mai țin minte pe șoferița care a provocat un cumplit accident în care a murit chiar soțul său, din județul Botoșani. Tragedia s-a petrecut în august 2014. Tânăra a intrat în depăşire cu Mercedesul pe care îl conducea pe linia continuă, fapt cu atât mai grav cu cât maşina era cu volan pe dreapta, ceea ce i-a redus la maximum vizibilitatea. A intrat în coliziune frontală cu un vehicul greu care circula regulamentar, din sens opus. În urma impactului deosebit de violent, Dragoş, tânărul de 25 de ani, care era pe locul din stânga-faţă, nu a avut nici o şansă, murind pe loc. Adina a suferit şi ea mai multe leziuni, dar a scăpat cu viaţă.

La începutul acestui an, Adina Prisăcariu, de 23 de ani, din comuna suceveană Grăniceşti, cunoscută drept Adina -„spaima şoselelor” pentru implicarea sa în mai multe evenimente rutiere grave, a fost arestată în Marea Britanie, după ce a fost dată în urmărire internaţională de autorităţile române. Aceasta a stat închisă circa 30 de zile, perioadă în care s-a judecat extrădarea sa în România. 

Judecătorii britanici au refuzat să o extrădeze pe Adina Prisăcariu în România, unde are de executat patru ani de închisoare pentru contrabandă şi constituire de grup infracţional organizat. Tânăra din Grăniceşti mai este trimisă în judecată în două dosare penale pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis.

Instanţa britanică a considerat că ea nu trebuie trimisă în ţară din cauza condiţiilor proaste din penitenciarele româneşti.

Mai multe dosare penale!

La data de 1 august 2014, un tragic accident a avut loc pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni la ieşire spre Botoşani. Adina Gabriela Prisăcariu, de 20 de ani la acea vreme, în timp ce conducea autoturismul Mercedes E Classe cu volanul pe dreapta, într-o zonă cu linie continuă a făcut o depăşire neregulamentară şi fără să se asigure, încercând să depăşească un Volkswagen LT, însă din sens opus venea o autocisternă cu care a intrat în coliziune frontală, chiar dacă şoferul TIR-ului a încercat să evite impactul şi a tras dreapta de volan părăsind cu cabina partea carosabilă, ajungând în apropierea unui peco. 

În urma accidentului a decedat soţul şoferiţei – Dragoş Prisăcariu, de 25 de ani, din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, în timp ce tânăra de la volan s-a ales cu leziuni grave, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale. 



Dupa un an de zile, tanara a fost arestata de politisti, dupa ce a provocat un nou accident de circulatie, desi avea permisul suspendat. Nu s-a oprit aici, pentru ca in a doua zi de Craciun a mai provocat un accident rutier. In timp ce conducea autoturismul intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, tanara a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe contrasens, unde s-a izbit intr-un parapet de pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat intr-un zona cu vegetatie la o diferenta de nivel fata de partea carosabila de aproximativ sase-sapte metri. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
144

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
414

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...