Ziua proastă se cunoaște de dimineață! Ce a pățit un botoșănean care se visa șofer

Cine i-a scos... mașina parcată în drum? Isprava unui botoșănean ar fi rămas, poate, necunoscută, dacă nu i-ar fi ieșit în față o mașină parcată pe un podeț.

Ziua proastă se cunoaște de dimineață! Ce a pățit un botoșănean care se visa șofer

După ce s-a izbit în mașina parcată, polițiștii sosiți la fața locului au descoperit că "șoferul" vinovat nu doar că era beat, dar nu avea nici permis de conducere!

În dimineața zilei de 15 august, la ora 07.10, L.M., de 26 de ani, din oraşul Flămânzi, conducea un autoturism pe strada Uriceni, din localitate. La un moment dat pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit în partea din spate un autoturism parcat pe un podeţ.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

Totodată conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
45

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
34

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
112

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...