Un barbat a ajuns la spital cu alcoolemie incredibila - aproape de recordul national!

Un barbat a ajuns, luni, la spital cu alcoolemie de 6,3 la mie in sange, avand si o lovitura la cap. Acesta a murit, insa, dupa cateva ore. Urmeaza sa se stabileasca daca i-a fost fatala lovitura suferita sau cantitatea de alcool din sange.

Un barbat a ajuns la spital cu alcoolemie incredibila - aproape de recordul national!

Surse din cadrul Spitalului Judetean Galati spun ca barbatul de 40 de ani a fost declarat decedat la putin timp dupa ce a ajuns la spital.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala din Galati, iar medicul legist va stabili cauza decesului, daca moartea a fost cauzata de cantitatea de alcool din sange sau de lovitura de la nivelul capului.

Se pare ca barbatul a baut duminica toata ziua, iar seara a plecat spre casa, unde se pare ca ar fi cazut si s-a lovit la cap.

"Echipajul de la Ambulanta a mers la un barbat de 40 ani in coma, cu traumatism cranio-cerebral. A fost gasit acasa in stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat si dus la UPU. Avea o alcoolemie de 6,3 la mie", a declarat directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, Mihai Polinschi.

Medicii galateni spun ca alcoolemia barbatului care a murit luni este, probabil, cea mai mare inregistrata la o unitate medicala din Galati.

In urma cu opt ani un caz asemanator s-a produs in judetul Iasi. In 2010, o ieseanca in varsta de 63 de ani a fost internata la Spitalul de Urgenta din Iasi cu o alcoolemie de 7,55 la mie alcool in sange.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...