Patru incendii în prima zi de Rusalii, în județul Botoșani. Pagube de 40.000 de lei!

Patru incendii în prima zi de Rusalii, în județul Botoșani. Pagube de 40.000 de lei!

În prima zi de Rusalii, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Tudora, Străteni (comuna Lozna), Botoșani şi Mileanca.

Cauzele probabile care au generat incendiile au fost un scurtcircuit electric, un aparat de gătit lasat nesupravegheat şi focul deschis în spaţii deschise.

Pentru stingerea celor patru incendii şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 40 de pompieri militari și voluntari.

Pagubele au fost estimate la 40.000 de lei. În schimb, pompierii au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproape 160.000 lei.

Cele mai mari pagube s-au înregistrat în urma incendiului produs într-o locuință din Mileanca. Reprezentanţii ISU Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
9

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28
44

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
116

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...