Șofer căutat de poliție după ce a lovit o mașină și a fugit - FOTO

Un șofer care a provocat, marți, un accident pe o stradă din municipiul Botoșani este căutat de polițiști după ce a fugit de la locul faptei.

Șofer căutat de poliție după ce a lovit o mașină și a fugit - FOTO

Un instructor auto, care era în timpul unei ore de pregătire cu un elev, a sunat la 112 și a sesizat faptul că mașina în care se afla a fost implicată într-o coliziune în intersecția dintre strada Pacea și strada Octav Onicescu.

Instructorul auto le-a spus polițiștilor că mașina-școala a fost lovită de o dubă care tracta o remorcă și al cărei șofer a plecat imediat după impact.

Inițial, persoana care a sunat la 112 a spus că nu a fost nicio persoană rănită dar ulterior aceasta a acuzat dureri și a mers la spital.

Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea șoferului care a plecat de la locul accidentului, urmând a stabili cu exactitate și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 

Autoturismul-școala a fost destul de avariat, fiind transportat pe o platformă.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
237

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
220

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
66

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...