Se întorcea de la un priveghi, însa a murit în pârâul din spatele casei!
BOTOSANI

Un barbat in varsta de 77 de ani, din comuna Hudesti, si-a pierdut viata in noaptea de joi spre vineri, fiind gasit in paraul ce trece prin spatele casei.

Se întorcea de la un priveghi, însa a murit în pârâul din spatele casei!

Victor M. a fost joi seara la un priveghi in sat, iar la intoarcere a vrut sa treaca peste un parau ingust, unde era pusa o scandura pe post de punte. Cel mai probabil batranul s-a dezechilibrat si a cazut in apa, care nu era foarte adanca.

Trupul barbatului a fost gasit a doua zi dimineata. Politistii criminalisti au ajuns la fata locului si au deschis o ancheta, insa doar in urma unei necropsii a celor de la Medicina Legala va fi stabilita cu exactitate cauza mortii.

Vecinii barbatului spun ca acesta era un om linistit, nu consuma bauturi alcoolice si doar un accident a facut ca el sa cada in parau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
18

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
36

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
61

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...