Bărbat mușcat de organul genital, de câinele prietenului!
BOTOSANI

Un dorohoian in varsta de 53 de ani a trecut prin momente de groaza, miercuri seara, dupa ce si-a vizitat un prieten cu care consuma bauturi alcoolice.

Bărbat mușcat de organul genital, de câinele prietenului!

C.G. s-a dus la un prieten din Dorohoi si impreuna cu acesta a consumat bauturi alcoolice. La un moment dat, oaspetele a iesit din casa pentru a se duce la toaleta din spatele casei, insa pana la urma s-a decis sa urineze afara. 

Ghinionul a facut ca prin preajma sa fie cainele proprietarului, care nu a fost deloc incantat de vizitator. S-a indreptat in viteza spre acesta si l-a muscat de organul genital. Urletele victimei l-au scos din casa pe proprietare, care a iesit afara si sarit in ajutorul prietenului.

Un echipaj de ambulanta a ajuns la fata locului si a preluat victima, pe care a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi. Victima prezenta o plaga muscata si cel mai probabil va avea nevoie de copci. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
37

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
42

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
82

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...