Polițiștii au anunțat primele concluzii după accidentul de seara trecută de la Salcea. Patru tineri de la Botoșani au necesitat îngrijiri medicale

Polițiștii au anunțat primele concluzii după accidentul de seara trecută de la Salcea. Patru tineri de la Botoșani au necesitat îngrijiri medicale

Polițiștii au anunțat astăzi primele concluzii după accidentul care a avut loc ieri seară în localitatea Salcea, județul Suceava, accident în care două mașini, una din Suceava și una din Botoșani, s-au izbit frontal, iar mai multe victime au ajuns la spital.

Polițiștii au anunțat că un bărbat de 53 ani, domiciliat în municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 în localitatea Salcea, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Suceava către localitatea Dumbrăveni, într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către o tânără de 19  ani, domiciliată în municipiul Botoșani, judeţul Botoșani.

În urma coliziunii, autoturismul condus de tânăra de 19 ani a fost proiectat pe un podeț din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto implicați, precum și a trei pasageri cu vârste între 13 și 20 de ani din autoturismul condus de tânăra de 19 ani, toți din municipiul Botoșani, județul Botoșani.

Conducătoarea auto de 19 ani a fost testată cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind  0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i  recoltată o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

“Conducătorul auto de 53 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă cu acordul său i-au fost prelevate 2 mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, au anunțat în această seară polițiștii de la Suceava.

 

Spune-ne opinia ta