Pericol public pe șosele: Beat criță și fără permis s-a răsturnat într-un șanț!

Un bărbat din județul Botoșani a dat dovadă de inconștiență maximă atunci când a decis să se urce la volan. Pe lângă faptul că nu posedă permis de conducere, acesta a condus într-o avansată stare de ebrietate. Plimbarea șoferului de ocazie s-a oprit într-un șanț.

Pericol public pe șosele: Beat criță și fără permis s-a răsturnat într-un șanț!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

La data de 26 martie, în jurul orei 10.00, C.I. de 44 de ani din comuna Tudora, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 208 I, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
560

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
64

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
73

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...