Șofer oprit după ce s-a izbit în scara de incendiu a unei clădiri. Ce au descoperit polițiștii!

Botoșăneanul a fost tras pe dreapta după ce polițiștii rutieri au observat că mașina se izbise în scara de incendiu a unei clădiri, iar apoi și-a continuat deplasarea către Biserica Sfântul Spiridon. 

Șofer oprit după ce s-a izbit în scara de incendiu a unei clădiri. Ce au descoperit polițiștii!
În cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 02:30, H.P., de 25 de ani, din municipiul Botoşani, conducea un autoturism pe strada Independenţei din localitate. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit scara de incendiu a unei clădiri, ulterior continuându-și deplasarea către Biserica Sfântul Spiridon. 
 
Poliţiştii rutieri au identificat și oprit autoturismul condus de H.P., iar în urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat valoarea de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
54

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
23

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
78

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...