IMPACT într-o intersecţie din Parcul Tineretului! Două persoane trimise la spital! FOTO
ACCIDENT!

O neacordare de prioritate, vizibilitate redusă şi condiţiile pentru producerea unui accident existau. S-a întâmplat pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani, sâmbătă după prânz.

IMPACT într-o intersecţie din Parcul Tineretului! Două persoane trimise la spital! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Două persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă după-amiază pe strada Săvenilor, la intersecţie cu Aleea Carmen Sylva.

Un autoturism- taxi circula pe strada Săvenilor, dinspre Tudor Vladimirescu spre ieşirea din oraş. La intersecţia cu Carmen Sylva, a depăşit un alt autoturism pe trecere de pietoni şi pe linie continuă. Imediat după trecerea de pietoni, taximetrul a impactat un Ford care circula dinspre strada Muncelului către Tudor Vladimirescu.


Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât două persoane, mamă şi fiică, de 39, respectiv 16 ani, pasagere în taxi, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind ulterior transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor. O a treia persoană rănită, pasageră în Ford, a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc evenimentul rutier, acestea derulându-se sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
55

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
59

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
57

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...