Grav accident pe drumul Botoșani-Suceava, cu cinci victime! Primele concluzii ale polițiștilor! FOTO
UPDATE!

Un grav accident de circulație, soldat cu cinci victime, s-a produs, sâmbătă seara, pe drumul Botoșani-Suceava, două autoturisme ciocnindu-se violent.

Grav accident pe drumul Botoșani-Suceava, cu cinci victime! Primele concluzii ale polițiștilor! FOTO

Accidentul de circulație a avut loc pe drumul european Botoșani - Suceava, la ieșire din localitatea Vlădeni spre Botoșani, după ce doua autoturisme, un VW Touareg si un BMW, s-au ciocnit frontal.

În urma impactului extrem de violent, Touaregul a ieșit în afara părții carosabile, iar trei persoane din BMW au rămas încarcerate.

Echipaje de poliție, pompieri și ambulanță, dar și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, au ajuns în scurt timp la fața locului.

Șoferul de pe Touareg a fost preluat de cadrele medicale, și după ce i s-a acordat primul ajutor a fost transportat cu ambulanța la spital. Trei persoane din BMW au fost scoase de pompierii de la descarcerare și preluate de medici, fiind de asemenea transportate la Unitatea de Primire Urgențe. În stare foarte gravă se află o tânără din BMW.

Un al treilea autoturism, un Opel, care trecea prin zonă, a lovit în plin una dintre roțile care a zburat de la BMW și care a ajuns pe mijlocul șoselei, dar s-au înregistrat, din fericire, numai pagube materiale. 

Pe perioada cât polițiștii au făcut cercetarea la fața locului circulația pe ambele sensuri a fost blocată.

UPDATE: ora 22:23 - In urma cercetarilor facute de politistii criminalisti, la locul accidentului, si a masuratorilor efectuate, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, vina pentru producerea acestui cumplit accident ar apartine lui Eduard A., in varsta de 18 ani, soferul aflat la volanul BMW-ului.

Pe o portiune de drum pe care nu exista nicio restrictie de circulatie, acesta a patruns pe contrasens, impactand frontal VW Touareg, condus de Valentin S., in varsta de 39 de ani, din Prahova, care se deplasa dinspre Suceava către Botoșani. 

In BMW , alaturi de sofer se mai aflau inca trei fete. În starea cea mai grava se află o tanara in varsta de 18 ani, Diana Ș. Ea se afla pe bancheta din spate, pe partea dreapta. În urma impactului a suferit răni foarte puternice la nivelul capului, fiind transportată la Spitalul din Suceava pentru investigatii la computerul tomograf.

Cei patru amici aflați în BMW mergeau la Suceava, alături de ei fiind și alți prieteni, care se aflau într-un alt autoturism.

Ambii șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările.














 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
9

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
70

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
112

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...