Elev în comă alcoolică luat cu ambulanța de la ore!
BOTOSANI

Un elev de la un liceu din județul Botoșani a venit atât de beat la ore încât a fost nevoie de intervenția cadrelor medicale, iar ulterior de transportul acestuia la spital.

Elev în comă alcoolică luat cu ambulanța de la ore!

S-a întâmplat în urmă cu câteva zile la Liceul "N. Bălcescu" din Flămânzi. Elevul de clasa a IX-a a venit la ore sub influența băuturilor alcoolice, iar în timp ce se afla în sala de sport i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ.

Colegii săi au anunțat imediat cadrele didactice, care au sunat la ambulanță.

Adolescentul a fost transportat la Secția de Pediatrie unde a rămas internat, fiind diagnosticat cu intoxicație acută cu alcool etilic, comă gradul I-II.

Conducerea liceului a declanșat o anchetă, iar raportul urmează a fi înaintat și Inspectoratului Școlar Județean. Pentru fapta sa, elevul va fi sancționat.

"Indiferent ce facem noi în școală, atâta timp cât în afara școlii deși există un cadru legal vizavi de vânzarea băuturilor alcoolice și a tutunului , totuși avem agenți economici care vând aceste produse minorilor, fără a suporta consecințele legii, înseamnă că și munca noastră în școală este în zadar. Așteptăm raportul comisiei să ni-l transmită și cu propunere de sancțiune. Atâta timp cât era în curtea școlii va trebui să suporte regulamentul", a declarat Gabriel Hârtie, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
16

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
27

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
280

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...