Circulau cu grijă, dar nu a fost de ajuns: Botoșăneni răniți din cauza unui șofer care a intrat în curbă cu viteză!

Curba deosebit de periculoasă nu l-a făcut să reducă viteza, astfel că mașina a scăpat de sub control. A trecut pe sensul opus de mers, a acroșat un parapet, apoi s-a izbit în autoturismul condus regulamentar de un botoșănean de 62 de ani.

Circulau cu grijă, dar nu a fost de ajuns: Botoșăneni răniți din cauza unui șofer care a intrat în curbă cu viteză!

Marți la amiază, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în afara localităţii sucevene Stroieşti, un tânăr de 28 de ani, din județul Prahova, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroşat un parapet metalic, după care a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 62 de ani, din județul Botoşani.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 62 de ani şi a unei femei de 62 de ani, tot din județul Botoșani, pasageră în acelaşi autoturism, care au fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
89

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
120

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
18

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...