Autospecială a Rutierei făcută praf într-un accident. Un polițist a fost rănit (fotogalerie)

Autospecială a Rutierei făcută praf într-un accident. Un polițist a fost rănit (fotogalerie)

Un agent din cadrul Biroului Rutier din Botoșani a fost rănit, în urma unui accident de circulație petrecut luni, pe Drumul Național 29, în apropiere de zona de campare de la Pacea. El se afla într-o autospecială Logan, dotată cu radar.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 11:40. Potrivit anchetatorilor, autospeciala era condusă de un echipaj aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu și se deplasa pe direcția Botoșani-Dedeman. Mașina Poliției a fost acroșată în partea din spate de un microbuz al cărui conducător auto nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

„În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un autoturism care rula din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui agent de poliție, care a fost transportat la spital. Toate persoanele implicate în eveniment au fost testate alcoolscopic, rezultatele fiind negative”, a transmis Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Agentul rănit în accident are 34 de ani și este în stare stabilă, prezentând leziuni ușoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcție de rezultate, să se dispună măsuri.

La ora scrierii prezentei, traficul pe tronson este restricționat pe ambele sensuri de mers, șoferii alegând să ocolească pe drumul secundar ce leagă Cornișa de municipiul Botoșani.








 

 

Spune-ne opinia ta