Scandal la un Kaufland. Bărbat ridicat de polițiști pentru distrugerea amplasamentului de triaj. „Acest virus e o prostie”

Scandal la un Kaufland. Bărbat ridicat de polițiști pentru distrugerea amplasamentului de triaj. „Acest virus e o prostie”

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Botoșani, este cercetat penal, după ce a distrus amplasamentul menit triajului epidemiologic amenajat la intrarea în supermarketul Kaufland din zona Shopping Center, pe motiv că nu există coronavirus.

Totul s-a întâmplat luni, când bărbatul a mers la cumpărături, în jurul orelor prânzului. Iritat de faptul că era nevoit să fie supus termoscanării, a izbit un cărucior metalic în masa cu ustensile și dezinfectanți, spărgând și sticla unui perete de la intrare. Motivul, spune acesta, este lipsa coerenței măsurilor de combatere a virusului care, în opinia lui, nu există.

Angajații supermarketului au raportat incidentul prin apel la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj al Poliției Municipale. Oamenii legii l-au ridicat pe bărbat și l-au condus spre audieri.

„Nu cred în acest virus și îmi asum asta. Este doar un mod al sistemului de a lupta împotriva noastră. Adică nu neapărat că nu cred, dar se exagerează prea mult, nesimțit de mult. Acele termoscanere ce rol au? Este o procedură autorizată? Este obligatorie în lege? Nu au nicio noimă măsurile astea, este totul o prostie. Eu voi plăti pentru fapta mea. Într-adevăr, am avut o răbufnire, un moment de furie. Dar asta doar pentru că nu mai suport ceea ce se întâmplă, acest virus e o prostie. Voi plăti daunele și asta este”, a declarat bărbatul din sediul Poliției.

Botoșăneanul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Peste 180 de noi infectări COVID-19 raportate în județ. Incidențele de sâmbătă

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
915

184 de persoane au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).Potrivit statisticii furnizate de ins...

Deputatul Costel Șoptică, propus pentru funcția de ministru al Agriculturii

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
1031

Liderul organizației județene din Botoșani a Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Costel Șoptică, se află pe una dintre listele propuse pentru cabinetul de miniștri al premierului dese...

Tineri anchetați pentru furturi în miez de noapte

Vineri, 22 Octombrie 2021
839

Doi tineri de 18 și 19 ani, din comuna Hudești, sunt cercetați pentru furt calificat, după ce ar fi sustras mai multe bunuri din curțile unor consăteni, arată Inspectoratul de Poliție Județea...