Concurs de depășiri terminat la spital (video)

Concurs de depășiri terminat la spital (video)

Un accident de circulație grav s-a petrecut, duminică, la ieșirea din orașul Darabani înspre localitatea Bajura. Doi tineri au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe cupolă.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 11:45. Potrivit echipajului de poliție direcționat spre fața locului, un conducător auto, în vârstă de 19 ani, a încercat să depășească două autoturisme care rulau pe aceeași direcție. Unul dintre șoferii pe care voia să îi întreacă, s-a angajat și el în depășire, fără să se asigure, lovind puternic mașina aflată deja pe contrasens.

„În urma impactului, autoturismul care s-a angajat primul în efectuarea depășirii, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

Autoturismul respectiv a fost proiectat într-un gard, ulterior ricoșând pe cupolă.

Impactul a fost unul violent, fiind răniți atât șoferul de 19 ani, cât și pasagerul din dreapta sa, un prieten de 18 ani. Cei doi au fost preluați de ambulanțe și transportați spre spital.

Niciunul dintre șoferii implicați nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate in rem, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta