Accident pe drumul Botoşani-Dorohoi! Un tată şi fiul său s-au răsturnat cu maşina! FOTO

Un autoturism care se deplasa, sâmbătă dimineaţă, pe drumul naţional Botoşani-Dorohoi, s-a răsturnat în afara şoselei, după ce conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului. O persoană a fost rănită.

Accident pe drumul Botoşani-Dorohoi! Un tată şi fiul său s-au răsturnat cu maşina! FOTO

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Brăeşti, spre Leorda. Cei doi veneau la Botoşani, la spital, la un control, la volan aflându-se fiul, tatăl său, în vârstă de 49 de ani, fiind pasager pe scaunul din dreapta faţă.

Într-o curbă, şoferul, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul asupra volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, maşina a ieşit de pe şosea şi s-a dat de câteva ori peste cap pe câmp.

Mai mulţi şoferi care treceau prin zonă au sărit în ajutorul celor doi. Bărbatul şi fiul său au fost scoşi din maşina răsturnată pe cupolă, în scurt timp la faţa locului ajungând echipajele de ambulanţă, pompieri şi poliţie.

Bărbatul de 49 de ani a suferit mai multe traumatisme. A fost dus pe targă, de pompieri, până la ambulanţă iar mai apoi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri de specialitate, acesta suferind un traumatism toracic. Fiul său s-a ales cu doar câteva zgârieturi.

“Pompierii au intervenit si pentru inlaturarea pericolului de incendiu, fiind scoase bornele bateriei”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
19

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
41

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
82

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...