Accident grav la Vorona! Două persoane rănite după ce maşina în care se aflau a rupt un stâlp! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Un accident grav a avut loc marţi după-amiază în localitatea Poiana, comuna Vorona, în urma căruia două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Accident grav la Vorona! Două persoane rănite după ce maşina în care se aflau a rupt un stâlp! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Nefericitul eveniment a avut loc pe drumul judeţean ce leagă comunele Corni şi Vorona, pe o porţiune de drum cu pietriş, într-o curbă uşoară la dreapta.

Conducătorul auto al unui autoturism VW Polo, înmatriculat în Bulgaria, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. În urma impactului, autoturismul a rupt şi un gard al unei gospodării, răsturnându-se pe cupolă. Martorii evenimentului au reuşit să-i scoată pe cei doi răniţi din Polo pe portierele din spate, până la sosirea echipajelor de intervenţie.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, din care echipajul de descarcerare grea, descarcerarea uşoară, paramedicii de la SMURD şi medicul şi asistenţii din autospeciala SMURD de terapie intensivă mobilă. Şeful Detaşamentului de Intervenţii Botoşani, col. Narcis Jachel, spune că pericolul nu a trecut.

"Este un stâlp de electricitate rupt şi prezintă pericol de prăbuşire. Dacă s-ar prăbuşi acest stâlp, ar fi afectate două gospodării. Suntem vigilenţi şi aşteptăm echipele de la E.On pentru a îndepărta pericolul în situaţia creată", spune Narcis Jachel.

În stare mai gravă este femeia care era pe scaunul din dreapta şoferului, aceasta fiind preluată de echipajul cu medic. Cele două ambulanţe au plecat spre Unitatea de Primire a Urgenţelor însoţite de poliţiştii rutieri, care vor facilita accesul până la spital.

Criminaliştii efectuează cercetări la locul accidentului. În zonă a fost prezent şi primarul comunei Vorona, Aurel Ştefan, care s-a interesat de starea victimelor.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
84

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1223

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
438

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...