A treia femeie atacată si jefuită în Botoșani, într-un interval de 24 de ore! Victima a ajuns la spital!

Dupa cele doua femei care au fost atacate si batute, miercuri seara, si care au fost transportate la spital, o alta femeie a fost atacata joi seara, pe o strada din municipiul Botosani.

A treia femeie atacată si jefuită în Botoșani, într-un interval de 24 de ore! Victima a ajuns la spital!

Talharia a avut loc in zona strazii Pod de Piatra. Femeia a fost urmarita de un individ, iar cand a ajuns intr-un loc mai ferit a fost atacata. A fost lovita de mai multe ori, dupa care individul i-a luat poseta si a rupt-o la fuga. 

Strigatele de ajutor ale femeii au fost auzite de cateva persoane, care au sunat la 112, la fata locului ajungand imediat politistii si criminalistii. Femeia in varsta de 48 de ani a avut nevoie si de ingrijiri medicale, fiind transportata la Unitatea de Primire Urgente. 

Politistii incearca sa afle daca cele trei talharii au legatura intre ele si daca autotii sunt aceiasi. Va reamintim ca miercuri seara doua femei au fost jefuite si batute de mai multi indivizi, atacurile avand loc pe strada Gheorghe Avramescu si pe strada Imparat Traian. Atacatorii au luat de la acestea bijuterii si poseta. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
53

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
194

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
91

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...