Elevii de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" au marcat 100 de zile de şcoală

Albinuțele clasei Pregătitoare A de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botoșani, îndrumate de învățătoarea Laura Ohaci, au marcat 100 de zile de şcoală. A fost o zi încărcată cu multe emoții atât pentru părinți, cât și pentru copii, o zi în care fiecare s- a simțit special și apreciat.

Elevii de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" au marcat 100 de zile de şcoală

 Ziua a debutat cu întâlnirea de dimineaţă, unde  elevii au adăugat la colecția de albinuțe a clasei cea de -a o suta albinuță și au arătat câteva din  cunoștintele asimilate în primele 100 de zile de școală. Cel mai așteptat moment al zilei a fost cel al prezentării colecțiilor.

"Albinuțele" susținute de părinți și- au prezentat colecțiile formate dintr-o sută de obiecte. Originalitatea și creativitatea de care dispun părinții  și copiii s-a materializat în modul de organizare a colecțiilor, cât și în modalitatea lor de  prezentare. Prezentarea colecțiilor a alternat  cu momente de relaxare și întrebări surpriză pentru părinți. La finalul prezentării albinuțele au fost răsplătite cu aplauze și diplome.

 Părinţii au participat la jocuri, și-au recunoscut portretul realizat de copilul lor și au dansat. Copiii le-au recitat și le-au cântat. Filmulețele prin care copiii si- au transmis mamelor gândurile lor au adus lacrimi în ochii acestora. La final mamicile au primit cadouri din partea copiilor și copiii au fost seviți de către mămici cu tort.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
774

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...