Doliu în educația botoșăneană: ”Vom păstra cu sfinţenie memoria strălucitului dascăl!”

A mai plecat la ceruri un dascăl care vreme de decenii a slujit educația, fiind deopotrivă un călăuzitor în destinul a mii de elevi.

“Când moare un profesor, o bibliotecă arde”, spune o vorbă străveche.

 

Profesorul Victor Dumitrescu s-a stins din viață. Le-a predat elevilor istoria, activitatea dascălului desfășurându-se în mai multe școli ale comunei Vârfu Câmpului, din județul Botoșani.

”Vom păstra cu sfinţenie memoria strălucitului dascăl. Împărtăşim cu durere pierderea suferită de familie şi şcoală. Drum lin către Dumnezeu!”, a transmis profesorul Aristide Zub.

Foști elevi ai celui care a fost Victor Dumitrescu au transmis mesaje de recunoștință, dar și de condoleanțe pentru familia îndoliată.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
164

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga. Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
265

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
203

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...